به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات دماوند –
جهان علم و فناوری در روزی که گذشت، اخبار گوناگونی برای ما داشت که در این بسته خبری به آنها اشاره خواهیم داشت.
به گزارش ایسنا، امروز دوشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۳ دنیای علم و فناوری در ایران و جهان حامل اخبار مختلفی بود که در این بسته خبری به طور خلاصه آنها را از نظر میگذرانیم.
از سالروز دانشمند ایرانی که دیدگاهی مشابه نظریات اینشتین داشت تا ابداع آزمایش خانگی تعیین سطح استرس و فناوریهای جالبی که میتوانند شهرها را از گرمای خطرناک نجات دهند، همگی از جمله اخبار مهم امروز بودند.
گفتنی است که شما مخاطبان ارجمند میتوانید با کلیک بر روی هر یک از تیترها که به رنگ آبی درآمدهاند، به محتوای خبر مورد نظر خود دسترسی یابید.
رصد «زهره» و «هلال ماه» از تلسکوپ رصدخانه خیام
سازمان فضایی ایران به منظور رصد دو جرم آسمان شهریور نسبت به برگزاری رصد آنلاین آسمان اقدام کرده است.
صدای ترسناکی که از «استارلاینر» میآید!
بوچ ویلمور، فضانورد مقیم ایستگاه فضایی به تازگی به دلیل شنیدن صدایی ترسناک از یکی از بلندگوهای کپسول پرحاشیه استارلاینر شرکت بوئینگ با تیم عملیات ناسا تماس برقرار کرده است.
سالروز دانشمند ایرانی که دیدگاهی مشابه نظریات اینشتین داشت
ابوریحان بیرونی دانشمند ایرانی به واسطه مطالعات عمیق بهویژه در علوم پایه ملقب به «منجم»، «ریاضیدان»، «پدر علم ژئودزی»، «تقویمشناس» و «طبیعیدان» بوده و دست آخر نیز «دانشمند همه چیز دان» شد و با نامگذاری سالروز تولد وی به نام روز ملی علوم پایه، زمینهای فراهم شد تا توجه مردم و دولتمردان به این مساله و اثرات آن در زندگی بهتر و آینده روشنتر برای نسلهای آینده جلب شود.
«هشدار زلزله به تهرانیها ۱۲ ثانیه قبل از وقوع زلزله» عبارت درستی نیست !
به اعتقاد صاحبنظران حوزه مخاطرات، هشدار زلزله به تهرانیها ۱۲ ثانیه قبل از وقوع زلزله عبارت درستی نیست، چرا که عدد اعلامی ۱۲ ثانیه هشدار زودهنگام زلزله، ثابت نیست و بسته به موقعیت مرکز وقوع زلزله میتواند بین یک تا ۱۲ ثانیه به طور تقریبی در نوسان باشد، ضمن آنکه وقوع زلزله قابل پیشبینی نیست.
آنتیبیوتیکهای جدید در روده ما پنهان هستند!
پژوهشگران میگویند آنتیبیوتیکهای جدید و امیدوارکننده ممکن است در میکروبیومهای رودههای ما پنهان باشند.
پژوهشگران یک آشکارساز استرس ساختهاند که میتواند به صورت آزمایش خانگی مورد استفاده قرار گیرد.
بومیسازی قطعات و تجهیزات دوار صنایع مهم کشور توسط دانشبنیانها
یک شرکت دانشبنیان مستقر در پارک فناوری پردیس با تولید تجهیزات پمپهای سانتریفیوژ باکیفیت رقابتی توانسته است گامی بلند در راستای رشد و توسعه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی بردارد.
۲۵ شهریور آغاز رقابت سراسری بازیافت فلزات
زمان برگزاری چهارمین دوره مسابقات سراسری تولید و بازیافت فلزات دانشگاه صنعتی امیرکبیر تغییر یافت.
اولین وسیله نقلیه ریلی هیدروژنی و برقی راهاندازی شد
اولین وسیله نقلیه ریلی در نوع خود، نیروی پیشران هیدروژنی و نیروی باتری را برای عملیاتی بدون آلایندگی ترکیب میکند.
ایجاد میز مشترک ایران و برزیل در حوزه توسعه فناوریهای شناختی
ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی ریاستجمهوری در راستای آشنایی با ظرفیتهای ارائه خدمات و فناوریهای شناختی، پتانسیل و تجربیات مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و بهرهگیری از تجارب و یافتههای علمی تلاش دارد تا تعاملات و همکارهای بینالمللی با مراکز و مؤسسات فعال حوزههای علوم و فناوریهای شناختی را تقویت کرده و توسعه دهد.
آیین تاسیس منطقه بینالمللی نوآوری ایران برگزار میشود
آیین تأسیس منطقه بینالمللی نوآوری ایران و بیست و دومین اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس روز دوشنبه، ۱۹ شهریور ماه جاری برگزار میشود.
فناوریهای جالبی که میتوانند شهرها را از گرمای خطرناک نجات دهند
از مواد فوق خنک که گرما را به فضا میفرستند تا مواد تغییر شکل دهنده که میتوانند به طور انتخابی گرما را دفع کنند، تنها چند مورد از گزینههایی هستند که دانشمندان در جستجوی یافتن استراتژیهای جدید برای کاهش دمای شهری به آنها دست یافتهاند.
انتهای پیام