به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات دماوند –
ربات انساننمای شرکت بوستون داینامیکس(Boston Dynamics) بار دیگر مرزهای رباتیک را جابهجا کرده است و با انجام حرکات شنای سوئدی قدرت عضلات برقیاش را به نمایش میگذارد.
به گزارش ایسنا، نسخه جدید این ربات انساننما توانایی خود را در انجام شنای سوئدی به نمایش گذاشته است. این ربات نام مستعار بیآراطلس(BRATlas) را از آن خود کرده است.
به نقل از آیای، این ارتقای چشمگیر ابتدا در یک ویدیوی کوتاه نشان داده شد و بوستون داینامیکس اکنون یک ویدئو کوتاه در کانال رسمی یوتیوب خود به اشتراک گذاشته است. این دستاورد نشان دهنده جهش قابل توجهی در توسعه رباتهای انساننما است که تحرک، قدرت و چابکی پیشرفته انسان را در یک ماشین ترکیب میکنند.
کنترل و سخت افزار پیشرفته
این ربات انساننمای جدید با موتور الکتریکی مجهز به سیستم کنترل و سخت افزاری پیشرفته است که قدرت و تعادل را بهبود میبخشد. این سیستم به ربات اجازه میدهد تا شنای سوئدی انجام دهد، کاری که نیاز به کنترل و هماهنگی دقیق دارد و قابلیتهای بدن انسان را منعکس میکند.
در حالی که توانایی انجام شنای سوئدی ممکن است یک شاهکار کوچک به نظر برسد، مهندسی پیچیده پشت ساخت این ربات را نشان میدهد. محرکها و حسگرهای الکتریکی ربات برای مدیریت توزیع وزن، تعادل و حرکت به صورت هماهنگ عمل میکنند و در عین حال ثبات را تضمین میکنند. درک زمان واقعی به آن اجازه میدهد تا با استفاده از حسگرهای عمق برای تولید ابرهای نقطهای محیط اطراف خود را ببیند.
کشف پتانسیل این ربات انساننما
این مهارت چشمگیر، فرصتهایی را برای کاربردهای پیچیدهتر در بخشهای صنعتی و خدماتی باز میکند، جایی که رباتها ممکن است نیاز به حرکت در محیطهای چالش برانگیز یا انجام کارهایی که نیاز به دقت انسان دارند داشته باشند.
رقابت شدید بین رباتهای نسل بعدی
جالب اینجاست که به تازگی رقابت بین مدلهای جدید ربات انسان نما تشدید شده است.
به عنوان مثال، چند روز پیش، چین یک ربات انسان نما جدید را راهاندازی کرد که میتوانست چندین کار پیچیده مانند انجام کونگ فو یا کارهای آشپزخانه را انجام دهد. پیش از آن، لیمیکس داینامیکس(LimX Dynamics) ویدئویی را در یوتیوب آپلود کرده بود که نشان میداد ربات انسان نما CL-۱ با موفقیت اجسام سنگین را بلند میکند. محققان آلمانی اخیرا روشی را ابداع کردهاند که رباتها را قادر میسازد حس لامسه انسان را بدون استفاده از پوستهها یا حسگرهای بیومیمتیک مصنوعی گران قیمت تجربه و تفسیر کنند.
انتهای پیام